AMEC are plăcerea să prezinte și să ofere pachetul special de Crăciun „BUCURIE pentru întreaga omenire”. Lecția conține informații cu privire la profețiile lui Isaia despre nașterea Pruncului născut în iesle cu sute de ani mai târziu – Domnul Isus Hristos. Lui Isaia i s-a încredințat să transmită poporului o veste rea – despre pedeapsa iminentă a lui Dumnezeu din cauza păcatului, dar și o veste bună, care avea să fie „o mare bucurie pentru tot poporul“ – nașterea Mântuitorului lumii.

Celor care consideră că pot folosi acest material în lucrarea în care sunt implicați, avem bucuria de a le pune la dispoziție gratuit toate resursele necesare.

PACHET - text și imagini

Textul lecției, imaginile, adevărul central, versetul, cântarea, ideea de joc de recapitulare, activitatea, invitația, afișul, versetul de memorat în format mic, notele cântării, ecusoanele și ajutoarele suplimentare, sunt cuprinse toate într-un pachet (caiet A3), tipărit color. Pachetul, în format PDF, poate fi descărcat de mai jos.

IMAGINI PowerPoint lecție

Dacă aveți un grup mare de copii care vor participa la eveniment și aveți nevoie de imagini mari, vă punem la dispoziție imaginile lecției în format PowerPoint. Le puteți folosi pe un ecran TV sau cu ajutorul unui videoproiector.

Fișierul poate fi descărcat accesând butonul de mai jos.

Cântare, verset și adevăr central PowerPoint

Dacă vă ajutați de un ecran TV sau un videoproiector, vă punem la dispoziție cântarea, versetul și adevărul central în format PPT.

În cazul în care aveți preșcolari la eveniment, găsiți în PPT și o cântare mai ușoară (este pe melodia cântării „Isus știu mă iubește”).

CÂNTARE - voce și negativ

Cântarea „Bucurie, mare bucurie este pe pământ și-n cer“, poate fi descărcată de mai jos, atât varianta voce (original) cât și negativ.

Cântarea aparține grupului ELDAD Kids și este folosită cu permisiunea lor. Versiunea video o găsiți aici.

Mai jos găsiți originalul și negativul cântării „De Crăciun ne bucurăm”.

BROȘURĂ - Crăciunul e timpul Bucuriei (8 pagini)

Vă punem la dispoziție, de asemenea broșura cu tematica pachetului. Dacă o doriți pentru distribuire, vă rugăm să luați legătura cu lucrătorul local din zona voastră sau cereți de la AMEC (amec.cef@gmail.com). O puteți citi sau descărca accesând siteul de mai jos. Dacă nu mai avem exemplare tipărite, puteți s-o tipăriți.

BROȘURĂ - Cea mai frumoasă sărbătoare (24 pagini)

Vă punem la dispoziție și broșura „Cea mai frumoasă sărbătoare”. Dacă o doriți pentru distribuire, vă rugăm să luați legătura cu lucrătorul local din zona voastră sau cereți de la AMEC (amec.cef@gmail.com). O puteți citi sau descărca accesând siteul de mai jos. Dacă nu mai avem exemplare tipărite, puteți s-o tipăriți.

Mai jos poți urmări un exemplu de desfășurare a lecției biblice „BUCURIE pentru întreaga omenire”.

Calendar de rugăciune

Am pregătit un calendar de rugăciune pentru cei care doresc să mijlocească pentru acest proiect. Calendarul poate fi descărcat și vă puteți alătura echipei de parteneri în rugăciune pentru acest proiect. Dacă doriți cereri de rugăciune mai specifice, vă rugăm să contactați lucrătorul AMEC local sau pe cel pe care îl cunoașteți.

Sunt disponibile și clipuri scurte pe tematica Sărbătorii Nașterii Domnului Isus, pe care le puteți viziona împreună cu copiii. Dacă sunteți interesat de lecția și pachetul „Emanuel”, din care este inspirat primul clip de mai jos, îl puteți achiziționa de aici.

Saituri pe care le poți găsi utile lucrării în care ești implicat: