PENTRU FIECARE

copil județ lucrător cu copiii lucrător cu preșcolarii lucrător cu preadolescenții lucrător cu adolescenții părinte

Pentru dezvoltarea învățătorilor

Ofertăgratuit

Împlinirea viziunii cerești

O resursă excelentă pentru orice credincios și lucrător creștin. Sam Doherty a fost primul director european AMEC și a lucrat mulți ani. El a fost dedicat lui Dumnezeu și a avut o mare viziune pentru evanghelizarea copiilor. Avem multe de învățat de la acest om devotat lui Dumnezeu. Cartea s-a epuizat de mult din stoc, dar a fost retipărită, și ar trebui să fie citită de toți!

Ofertăgratuit

Să-L întâlnim pe Dumnezeu prin Cuvântul Lui

Psalmii sunt o carte minunată care să ne îndemne să ne gândim la motivația noastră și la de ce facem ceea ce facem. Această carte este o unealtă excelentă pentru timpul tău devoțional cu Dumnezeu, dar și pentru grupul tău de prieteni, grupuri mici și alte ocazii de a studia Psalmii.
Cartea este însoțită de un curs online care poate fi o binecuvântare și te va ajuta să te bucuri de Psalmi și mai mult.

Pentru dezvoltarea copiilor

Ofertăgratuit

Clubul Exploratorilor 1 și 2

Aceste cărți sunt o resursă excelentă pentru copii, pentru părinții lor și învățătorii de Școală Duminicală / Grupul Vestea Bună.

Cărțile prezintă copiilor adevăruri biblice de bază și sunt într-un format potrivit pentru ca aceștia să învețe mai multe despre Dumnezeu. Aceste cărți au fost parte din Cursul Biblic prin Corespondență ca lecții individuale.

Acum sunt disponibile în format de carte.

Ofertăgratuit

Darul meu pentru Dumnezeu

De ce facem ceea ce facem? Cum putem să ne folosim timpul în mod înțelept? Cum putem să trăim pentru Dumnezeu?

Aceste lecții sunt într-adevăr un ajutor practic pentru copii.

Sunt disponibile online gratuit pentru cei care participă la conferință.

10 leidoar la conferință

Calendar pentru copii

Acest calendar este o unealtă deosebită pentru copiii care sunt credincioși și vor să-și împărtășească credința lor cu alții.

Nu este de-ajuns să spui copiilor că ar trebui să spună altora despre Domnul Isus, ci este minunat să-i ajuți să poată să facă aceasta.

Pentru evenimente de Paște

Ofertăgratuit

Isus dă viață și speranță

În ultimul an în mod special, datorită tulburărilor din Ucraina (și nu numai), am fost binecuvântați să putem să-i învățăm pe copii că Domnul Isus este Speranța noastră.

Broșura „Te întrebi de ce“ a fost o sursă de încurajare pentru copii, prin a-i ajuta să învețe că Dumnezeu este Acela care poate răspunde întrebărilor lor – în special când trec prin suferință.
Nu a fost suferință mai mare decât cea de la cruce. Haideți să folosim Sărbătoarea Paștelui pentru a spune copiilor că există SPERANȚĂ în Domnul Isus deoarece El este Învierea și Viața. Pachetul (care conține și lecția și imaginile) este gratuit pentru oricine va desfășura un Grup de Paște pentru copii în acest an. Sau două sau trei.

imagini+text: 5 leidoar la conferință

Întotdeauna Adevărat

Avem și alte lecții de Paști disponibile. Dacă dorești altă lecție, ți-o recomandăm pe aceasta.

Într-o lume unde sunt așa de mulți care nu mai cred în adevărul absolut, putem să-i învățăm pe copii că Cuvântul lui Dumnezeu este ÎNTOTDEAUNA ADEVĂRAT.

imagini - 10 leiofertă

Lucrarea Mântuitorului (preșcolari)

Și preșcolarii pot să sărbătorească Paștele!

Acest material excelent îi va ajuta pe preșcolarii tăi să înțeleagă mesajul crucii într-un mod care să fie o binecuvântare pentru ei.

Povestiri biblice

text + pachet: 45 leiofertă

Viața lui Hristos – vol. 1

Setul de lecții Viața Domnului Isus Hristos are 4 volume.

Completează-ți setul obținând volumul 1 din această serie. Lecțiile vorbesc despre anii de început din viața Domnului Isus pe pământ. 

imagini + text: 15 leiofertă

Viața lui Hristos – vol. 2

Setul de lecții Viața Domnului Isus Hristos are 4 volume.

Completează-ți setul obținând volumul 2 din această serie. Lecțiile vorbesc despre lucrarea și minunile făcute de Domnul Isus.

Video / CDgratuit

Pierdut și găsit

Ultimul video de la Immanuel Studios. Povestirea despre fiul pierdut este foarte bine cunoscută, și totuși parcă de fiecare dată învățăm ceva nou din ea. Motivațiile din spatele scenei sunt scoase în evidență în povestire.

Acest DVD este de ajutor pentru orice învățător, pentru preșcolarii care vizionează povestirea, pentru copii mai mari și chiar și pentru adolescenți, pentru a avea un timp de discuție despre ea.

Toate videourile de la Immanuel Studios sunt puse online pe site-ul pentrucopii.net.

text: 5 leiofertă

Neemia

Prin dedicarea lui față de Dumnezeu, Neemia a avut o influență extraordinară în societate.

Exemplul lui este o lecție minunată pentru orice vârstă, dar în special pentru copiii mai mari, preadolescenți.

Ofertăgratuit

Iona, nu ți-e milă?

Iona – îl putem numi un profet devotat? Mai degrabă unul mânat de la spate.

Totuși, Dumnezeu și-a împlinit planul Său prin el – locuitorii din Ninive au auzit despre judecata lui Dumnezeu. Ce bine că avem un Dumnezeu plin de îndurare și răbdare, nu numai față de Iona, ci și față de noi, atunci când nu-i suntem chiar devotați.

Ajută-i pe copii să Îl cunoască mai bine pe Dumnezeu din istoria lui Iona.

Povestiri misionare

digitalgratuit

Descoperitorul căilor maritime – Matthew Fontaine Maury

Aceasta este într-adevăr o povestire de viață interesantă a unui om care a influențat puternic pe alții prin dedicarea lui față de Dumnezeu.

Ajută-i pe copii să vadă că devotamentul față de Dumnezeu poate avea un impact uriaș asupra celor din jur.

10 leidoar la conferință

Eu îndrăznesc – Amy Carmichael

Amy Carmichael a ajuns într-o zonă a lumii unde a întâlnit răpiri de copii, mită, crimă, procese, tortură, vrăjitorie, și unde a experimentat răspunsuri inimaginabile la rugăciuni și izbăviri miraculoase.

Folosește-te de povestirea vieții lui Amy, și învață-i pe copii cum răsplătește Dumnezeu devotamentul copiilor Săi, și ce lucruri minunate poate face El atunci când te pui în slujba Lui.

10 leidoar la conferință

William Carey

Nu lăsa copiii din grupul tău să crească fără să fie inspirați de modul în care Dumnezeu i-a folosit pe William Carry și Amy Carmichael (printre alții) pentru a-i influența pe cei din jur.

Învață prin exemplul acestor oameni devotați că viața dedicată lui Dumnezeu, deși are încercările ei, va fi o binecuvântare pentru mulți.

Resurse gratuite

digitalgratuit

site-ul TeachKids.eu

Ți s-a întâmplat să vrei să predai un anumit subiect sau eveniment biblic și să ai nevoie urgentă de resurse? Acest site își propune să vină în sprijinul învățătorilor cu idei, cu pachete de lecții, și chiar cu imagini în PowerPoint. Aici vei găsi resurse pentru lucrarea cu copiii, preșcolarii și chiar cu adolescenții.

Intră pe site accesând butonul de mai jos.

Saituri pe care le poți găsi utile lucrării în care ești implicat: